W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Krudët janë familja e vetme që ka mbijetuar, të paktën kështu mendojne ata. Sipas Grag, është shumë e thjeshtë: “Duhet të rrimë sa më shumë në shpellë”. Por botës po i vjen fundi dhe ata nuk mund të rrinë më në një shpellë…

Trailer: Youtube

Vlerësimi i filmit sipas iMDB: 7.4/10

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | Celulari / iPad | VidBull | Novamov | VideoWeed | NowVideo | Vidto

Shkarkoje nga: Shkarko Direkt | NosUpload | Uploadic | FileCloud | Movreel