W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Shkon te daja për të parë se si e ka dajen.
Por e pyet nipi dajen për pjesët e tij, dhe i thotë se gruan e tij është shum ma e mir se daja i tij. Dhe i thotë se tërë fshati janë duke u tallur me të.